top of page

Medlemskap

For alle medlemskap gjelder 1 mnd oppsigelse, og alle henvendelser, herunder innmelding og utmelding, går via epost til post@crossfitgrimstad.no.

Ordinært medlemskap:
6 mnd binding = 999,- per måned*

Student/honnør-medlemskap**:
6 mnd binding = 749,- per måned*

CrossFit Teens:
2490,- per semester

Besøkende CrossFit’ere:

Drop-in Egentrening 129,- ***

Drop-in WOD 179,- ***

1 ukes medlemskap 399,-
1 måneds medlemskap 1199/949,- (ordinær/student)

* For alle nye medlemmer som ikke har trent CrossFit over tid tidligere er det medlemskap med 6 mnd binding som gjelder, med begrunnelse i behovet for introkurs, mye oppfølging i starten og tilvenning til sporten. Introkurs er obligatorisk for alle nye medlemmer og er gratis ved 6 mnd binding. Medlemskap uten binding er kun et alternativ for tilflyttere som har trent CrossFit tidligere eller ved midlertidig opphold i området.
** Gjelder heltidsstudenter ved videregående skole (inkl. lærlinger), høyskoler, universiteter og tilsvarende. Gjelder ikke stipendiater og deltidsstudier.
*** Drop-in avtales på forhånd via epost.

 

I motsetning til på tradisjonelle treningssentre, hvor du enten må lage treningsprogram selv og trene alene, eller betale dyrt for treningsprogrammer og personlig trener, er begge deler inkludert i vår faste månedspris. Du kommer til nytt, ferdig treningsprogram og gjennomfører økten sammen med en trener – så mange ganger i uken du ønsker. Vi har vanligvis 14stk deltakere per oppsatte ordinære treningstime for å kunne kvalitetssikre oppfølgingen av samtlige, men noen timer kan også være større dersom programmet tillater det.

I tillegg er det obligatorisk* med introkurs før du starter å trene hos oss, for at vi skal sikre deg en trygg og sikker start i en sport med mye ny teknikk for de aller fleste. Hos oss er kvalitet viktigere enn kvantitet og vi setter sikkerheten til våre medlemmer først.

*Har du tidligere trent ved en annen CrossFit-box og har introkurs derfra kan dette erstattes med en teknikk-screening sammen med en trener. Ta gjerne kontakt på post@crossfitgrimstad.no for mer informasjon dersom du tror dette er aktuelt for deg.

bottom of page